Echo-Alterecho

We like, We share, We sing!

Op zaterdag 6 november 2021 brachten we met trots het boek "Zingend door het leven" (hardcover, 136 blz) uit.

In het boek wordt de geschiedenis van "De Duinenklokjes" tot "Echo-Alterecho" weergeven met ontelbare foto's en verhalen/anekdotes van voor én achter de schermen. Een 'must-have' voor elk (ex-)lid en elke sympathisant!!

Het boek kost 20 euro en is te bestellen via onderstaande bestelknop of via een mailtje naar werner.ulenaers@pandora.be

Las jij het boek al? Post dan een reactie op deze pagina.

 Wat een prachtig boek!
Heerlijk om meegezogen te worden in al jullie mooie herinneringen.
Proficiat Werner!
Wat 'n prachtig geschreven boek! Héél aangenaam om te lezen, in één keer uitgelezen (en dat gebeurt niet vaak)! Je voelt de passie in heel het verhaal over de evolutie van jullie koor. Een dikke proficiat aan jullie, Véronique en Werner, en aan allen die ervoor zorgen (en gezorgd hebben) dat Echo-Alterecho is wat het nu is! Doe zo verder!
Bladzijdes vol belevenissen en herinneringen waar ik deel van mocht uitmaken.
Ik ben stiekem een beetje fier dat ik ook vermeld sta in het boek.
Van communiekoortje tot ons Alterechokoor van nu...: een jarenlange evolutie die mooi en soms grappig is neergeschreven! Proficiat Werner.
Het leest vlot, als "zoete koek"!  Heel wat leuke herinneringen, heel wat 'nieuwtjes',... Nu besef ik pas echt hoeveel werk er achter de schermen gedaan wordt.  Proficiat Werner maar ook een "bedankt" aan al de werkers achter en voor de schermen.

Leest heel vlot! Super leuk om al die verhalen en herinneringen opnieuw te beleven! Het boek is heel goed geschreven, dikke proficiat Werner!!
0 / 1000
41 - 28 = ?

This webpage uses the free demo version of CommentsStack Demo v1.4.0